English
Boek nu +599 717 7362
Bonaire

Caribisch Snorkelen en Duiken

Bonaire, dit tropische Nederlandse eiland in de Caribische zee, wordt beschouwd als één van de  mooiste duik- en snorkelplekken ter wereld.

Scuba Diving Bonaire

Ocean Blue Villa is uitstekend gelegen voor het duiken of snorkelen. Achter de villa ligt de duiklokatie ‘Cliff’. Het rif is eerst vrij ondiep, waardoor er ook prima gesnorkeld kan worden.Voor al uw duikvoorzieningen kunt u op loopafstandterecht bij Captain Don’s Habitat https://www.habitatbonaire.com/diving/ en Dive Friends Bonaire http://www.divefriendsbonaire.com/

De villa heeft een buitendouche en spoelbak voor het snorkel- en duikgerei. Ook is er een afsluitbare bergruimte waar de duikspullen opgeborgen kunnen worden en de duikpakken kunnen uithangen. Daar bevindt zich ook de wasmachine.

Bonaire wordt de laatste decennia keer op keer uitgeroepen tot de beste duikbestemming van het Caribisch gebied

 

Begrijpelijk want:

  1. De zee is glashelder met vaak zicht van 25 tot 45 meter
  2. veel van de beste snorkel- en duikplekken zijn direct vanafde kusttoegankelijk
  3. Klein Bonaire, omringd door een prachtig rif met schitterende flora en fauna, is gemakkelijk te bereiken met de watertaxi
  4. Aangename watertemperatuur, gemiddeld tussen 26 en 28
  5. – De zee rondom Bonaire is beschermd en behoort tot het Bonaire National Marine Park (BNMP).
Ocean View

 

Villa Ocean Blue, een prachtig vrijstaand huis, biedt comfortabel de ruimte aan acht personen. Het ligt direct aan zee, met een prachtig uitzicht vanaf de veranda in de achtertuin. Een uitstekende plek om van uw vakantie op Bonaire te genieten.

Boek resort op Bonaire

 

Copyright © 2018 Ocean Blue Bonaire